Ajankohtaista

Huomio!!! Nettisivujen osoite sekä sähköpostiosoitteet muuttuivat 14.9.2023 ost.fi -> ospro.fi

some

sähköposti:etunimi@ospro.fi

Ajankohtaista

Muistathan tarkistaa sähköpostisi

Tarkistathan, että lähettämämme sähköpostiviestit eivät ole menneet roskapostiisi. Sähköpostitse saat aina tuoreimmat tiedot tapahtumista ilmoittautumislinkkeineen. Lisäksi ilmoitamme tapahtumista Facebookissa, Internetissä sekä Proplus-palvelussa. Lataathan siis Ammattiliitto Pron sovelluksen mobiililaitteeseesi, niin näet tulevat tapahtumat myös sieltä.

Jos sinulla tulee mieleen hyvä tapahtuma, jonka voisimme järjestää, niin otathan yhteyttä meihin vaikka sähköpostitse. Toteuttamiskelpoisia ideoita toteutetaan aina mahdollisuuksien mukaan.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Tapahtumia voit selata myös Proplus-palvelussa, johon kirjautumalla pääset ilmoittautumaan tapahtumiin kätevästi.

Kun olet kirjautunut Proplussaan, niin klikkaa ruudun keskellä näkyvää “Pro koulutus ja tapahtumat” -linkkiä. Kun linkki on avautunut valitse “Ilmoittautuminen”-linkki. Jos haluat selailla vain oman yhdistyksesi tapahtumia, niin valitse avautuvalta sivulta “Valitse järjestävä taho” pudotuslitalta Yhdistys. Tämän jälkeen sivulla näkyy vain yhdistyksien järjestämät tapahtumat. Oman yhdistyksesi tapahtumien perässä näkyy Oulun Seudun Pro ry.

Proplus-palvelussa voit hallinnoida omia osallistumisia, joten voit muokata täällä tapahtumaan osallistumistasi, niin kauan kuin se on sallittua.

Onnittelut 50v ja 60v jäsenemme! (kutsutilaisuus) 11.11.2023

Yhdistyksemme järjestää tänä vuonna 50v ja 60v täyttäville jäsenillemme ihanan brunssin onnittelukorttien sijaan. Brunssi tarjoillaan ravintola Nallikarissa lauantaina 11.11 klo 12 alkaen. Ruokailu on tänä vuonna 50v ja 60v täyttäneille ja täyttäville ilmainen. Muistathan ilmoittautua 30.10. mennessä, jotta saamme varattua tarpeeksi paikkoja kaikille syöjille.

Brunssiin voit tutustua täällä:
https://ravintolanallikari.fi/brunssi

Pikkujoulut Rovaniemellä 18-19.11.2023.

Kuljetus Oulusta tilaisuuteen tapahtuu linja-autolla (toki saa omallakin autolla kulkea). Pikkujoulubussi lähtee Oulun linja-autoaseman tilausliikenne pysäkiltä lauantaina klo 9. Matkan ensimmäinen etappi on Haaparanta, jossa voimme tehdä ostoksia joulua varten. Shoppailun jälkeen suuntaamme kohti Rovaniemeä, missä meitä odottaa iltaohjelmaa jouluillallisen ohessa. Sunnuntaina käväisemme vielä pienen mutkan kautta Joulupukin kylässä, missä viimeistään joulutunnelma saa mielen iloiseksi.

Rovaniemellä yövymme hotelli Santa Clausissa. Majoitus Rovaniemellä tapahtuu kahden hengen huoneissa (oman huoneen saa lisähinnalla, hinnasto osallistumismaksu osiossa ja liitteessä).

Lauantain alustava aikataulu (Suomen aikaa):
09.00 Pikkujoulubussi starttaa Oulun linja-autoasemalta
11.00 Saapuminen Haaparannalle
14.00 Matka jatkuu kohti Rovaniemeä
17.00 Saapuminen Rovaniemelle
20.00 Jouluillallinen

Jouluillallinen alkaa klo 20.00, jossa tarjotaan maukas jouluillallinen juomineen.

Sunnuntaina aamiaispöydät kutsuvat jo klo. 8.00. Huoneiden luovutus tapahtuu sunnuntaina klo 11.00. Paluukuljetus lähtee Rovaniemeltä Joulupukin kylän kautta Ouluun klo 11.15.

Sunnuntain alustava aikataulu:
08.00 Aamiainen (-11.00)
11.00 Huoneiden luovutus
11.15 Bussikuljetus Joulupukin kylään
14.00 Pikkujoulubussi lähtee kohti Oulua

Tervetuloa mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset tämän linkin kautta viimeistään 29.10 mennessä.

alapalkkki_logo

© Oulun Seudun Pro ry 2023