Hokia ja Rokkia / ProMeininki 2022

some

sähköposti:etunimi@ost.fi

Ajankohtaista

Tilannepäivitys

(14.12.2021) Historia toistaa itseään tänäänkin… Tänään saimme tiedon, että joudumme kuitenkin laittamaan tämän tilaisuuden jäihin vielä vuodeksi. Tilaisuus pidetään siis 28.1.2023 samalla konseptilla. Toivottavasti tuolloin on tilanne jo parempi ja voidaan taas iloita joukolla turvallisissa merkeissä 🙂

(13.12.2021) Olemme keskustelleet tilaisuuden pitämisestä yhteistyökumppanien kanssa viimeksi perjantaina 10.12.2021. Mikäli paikalliset viranomaiset eivät aseta tapahtumille rajoituksia ko. aikaan, tullaan tilaisuus järjestämään normaalisti.

Lippuja voi edelleen varata tämän linkin kautta 31.12.2021 saakka, jonka jälkeen lippuja on enää rajoitetusti jäljellä. Muutoksia lippujen määrään voi tehdä myös tuohon saakka. Laskutus aloitetaan heti loppiaisen jälkeen, kun tilaisuus on vahvistettu.

Tilaisuus tullaan järjestämään turvallisesti. Juhlatilat ovat suuret, joten tilaa on ja saa juhlia hyvillä turvaetäisyyksillä.

Seuraavan kerran tapahtuman tilannetta tarkkaillaan ennen loppiaista.

Asiasta tulee vielä tällä viikolla tiedotetta kaikille yhdistysten puheenjohtajille.

Esiintyjävahvistus

esiintyja

Illan toiseksi esiintyjäksi on varmistunut Pauli Hanhiniemi.

Olemme näin kesän kynnyksellä jälleen neuvotelleet yhteistyökumppanimme kanssa ProMeininki-tapahtuman järjestämisestä vuonna 2022 ja ilmoittelemme näillä sivuilla, kun uutisia tapahtumasta on saatavilla. Tässä viestissä on jo tietoa yhdistyksille tapahtuman suunnitellusta aikataulusta ja hinnoista, joten nyt on oiva tilaisuus alkaa yhteistyössä etsimään kyydityksiä vuoden 2022 tammikuuta ajatelleen kohti talvista Oulua.

Lippujen varaus

Yhdistykset voivat varata lippuja tilaisuuteen ennakkoon tämän linkin kautta. Lipun hinta on n. 120€/kpl. Jokainen yhdistys voi tukea jäsentään haluamallaan summalla lipun hinnasta. Lippuja tilaisuuteen on rajallisesti (1000 kpl). Varauksen voit tehdä 30.11.2021 saakka.

Tiedotteet

18.10.2021 Ammattiliitto Pron tiedote tapahtumasta (linkki)

Tervetuloa

Pro Meininki 29-30.1.2022

Oulu-Kainuun aluejohtokunta on järjestämässä 29.-30.1.2022 suurtapahtuman Oulussa, johon ovat tervetulleita kaikki Ammattiliitto Pron jäsenet. Tapahtuman tarkoituksena on saada näkyvyyttä Ammattiliitto Prolle Oulussa.

Tapahtuma aloitetaan lauantaina yhteisellä ruokailulla Oulun Tullisalilla, jonne meille on katettu runsas buffet lounas. Tullisalilta meillä on kuljetus Oulun Energia Areenalle, missä pääsemme otteluisäntinä seuraamaan Oulun Kärppien ja Tampereen Tapparan kiivasta yhteenottoa jäällä.

Jääkiekko-ottelun jälkeen siirrymme jälleen bussikuljetuksilla Tullisalille, jossa prolaisille on järjestetty VIP-iltamat. Tullisalilla on jälleen tarjolla pientä iltapalaa meille varatulla vip-alueella. Illan viihteestä vastaavat 25v juhlakiertueella oleva Aikakone sekä toinen vielä nimeämätön artisti. Artistien tauoilla bilemeiningistä vastaa dj.

Illan päätyttyä meillä on järjestettynä kuljetus takaisin keskustaan ja hotelleille. Tarkempi ohjelma toimitetaan lähempänä ajankohtaa yhdistyksien yhteyshenkilöille.

Päivän tapahtumalipun hinnaksi on muodostumassa n. 120€/hlö. Hinta voi vielä muuttua muutamilla euroilla, riippuen sponsoreista.

Hotelleilla on meille varattuna huonekiintiöt. Huoneita hotelleista saa varattua ennalta sovitulla tunnuksella. Lista täydentyy sitä mukaa, kun kiintiöitä saadaan varattua. Hotelleista löydätte erillisen liitteen.

Lipun hinta sisältää: kuljetukset tapahtuma- ja majoituspaikkojen välillä, buffet lounaan Tullisalilla, pääsyn Pron isännöimään jääkiekko-otteluun, Tullisalin VIP-iltatapahtuman iltapaloineen sekä mahtavan prolaisen menon ja meiningin!

Ajankohtaista tietoa tapahtumasta ja tarpeellisia linkkejä löydät tältä sivulta!

Tervetuloa joukoittain mukaan!!!

Henri Ukonaho

puheenjohtaja

Oulu-Kainuun aluejohtokunta

Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä täältä.


kärpät

Oulussa lauantaina 29.1.2022


klo 12.30 alkaen


Hokia ja Rokkia

Tervetuloa Pro Oulu-Kainuun aluejohtokunnan järjestämään yhteiseen jäsentapahtumaan kuuntelemaan Ammattiliitto Pro ry:n ajankohtaisia asioita, katselemaan jännittävää matsia ja nauttimaan kunnon live-musiikista todella hyvässä seurassa.

Tapahtuman ohjelma on seuraava:

12.30-14.30 Linja-autot kuljettavat hotelleista non-stoppina päivän, kuin myös illan, tapahtumapaikkaan Tullisaliin.

13.00-16.00 Kokoonnumme Tullisaliin, missä tiedossa maittava buffet-lounas, taustamusiikkia ynnä muuta mielenkiintoista.

15.30-16.30 Linja-autot kuljettavat prolaiset non-stoppina Oulun Energia-areenalle.17.00The Game Kärpät-Tappara

19.00-22.00 Ottelun päätyttyä kuljetukset non-stoppina takaisin Tullisaliin

21.00-24.00 Illan bändit Aikakone ja ???

22.00-02.00 Linja-autot ajavat non-stoppina takaisin hotelleille Oulun keskustaan

Illalla Tullisalissa on tarjolla pitsaa sekä salaattia ja niitä on luvattu olevan riittävästi. Lisäksi DJ huolehtii tunnelmasta yhtyeiden välillä, ennen ja jälkeen.

Tervetuloa!

Pro Oulu-Kainuun aluejohtokunta

kuva

Hotellikiintiöt ja varausohjeet

Alta löydät varausohjeet majoittumistanne varten eri hotelleihin. Kaikissa majoittumisiin liittyvissä asioissa pyydämme teitä olemaan yhteyksissä suoraan kyseiseen hotelliin.

Päivätapahtuma Tullisalissa alkaa n. klo 12.30-13.30, jonne järjestetään bussikuljetus nonstop-periaatteella jokaisesta hotellista. Koska huoneisiin pääsee majoittumaan vasta klo 15 alkaen, on teillä mahdollista jättää laukkunne hotellin tiloihin ja lisämaksusta voitte tilata Piccolopalvelun. Hotellin Piccolo huolehtii näin ollen laukkunne omaan huoneeseenne illan saapumistanne varten. Päivän tarkempi aikataulu ja ohjelma ilmoitetaan pian.

ORIGINAL SOKOS HOTEL ARINA OULU

Hotelli Original Sokos Hotel Arina, Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu. Puh. 08 312 3111Original Sokos Hotel Arina on moderni, eläväinen kaupunkihotelli kävelykatu Rotuaarin varrella, kaupungin sydämessä. Monipuolinen ravintolamaailma hotellin välittömässä läheisyydessä täydentävät palvelukokonaisuutta. Lisätietoja hotellista http://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina.

Ajankohta 28.-30.1.2022

Majoitushinta 115€/1hh ja 130€/2hh

Hintaan sisältyy majoitus standard luokan huoneessa, aamiainen sekä iltasaunavuorojen ja kuntoiluhuoneen käyttö. Huoneet ovat käytössänne tulopäivänä klo 15:00. Huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä.Hotellissa on pieni matkalaukkuhuone. Jos haluatte käyttää piccolopalvelua, eli hotellihenkilökunta vie laukut huoneeseen, tästä veloitamme 10€. Piccolopalvelu varattava huonevarausvaiheessa.

Huonemäärä 30 huonetta 28.-29.1.22 70 huonetta 29.-30.1.22

Kiintiötunnus ja varaukset

Huoneet voi varata nettisivuiltamme osoitteessa www.sokoshotels.fi tunnuksella BPROMENO2022. Lisäksi huonevarauksia voi tehdä suoraan myyntipalvelusta joko puhelimitse 08 312 3111 tai sähköpostitse sales.oulu@sokoshotels.fi.

Huoneita voi varata kiintiöstä 16.12.2021 saakka. Sen jälkeen kiintiö purkautuu ja huoneita on saatavilla päivän tarjonnan mukaan. Pyydämme varausvaiheessa vahvistamaan varauksen voimassaolevalla luottokorttitiedolla (korttinumero ja voimassaoloaika). Kiintiötunnus mainittava varausvaiheessa.

Maksutapa

Majoittuja varaa huoneensa itse. Majoitus maksetaan hotellilla paikan päällä tai laskutetaan majoituksen jälkeen yhdistykseltä. Mikäli haluatte majoituksen laskutukseen, ilmoitattehan tämän tiedon ja yhdistyksenne laskutusosoitteen varausvaiheessa. Tarkistamme mahdollisuuden laskuttaa yhdistystänne.

Arvonlisävero Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin, mikäli hintoihin sisältyvään arvonlisäveroon tulee muutoksia.

laplandhotels

LAPLAND HOTELS OULU

Hotelli Lapland Hotels Oulu, Kirkkokatu 3, 90100 Oulu. Puh. 08 8811110

Ajankohta 29.-30.1.2022 (huoneet saatavilla samalla hinnalla myös 28.-29.1.2022)

Huoneet 100 x comfort huoneen kiintiö. Jokainen varaa ja maksaa itse varaustunnuksella BPROMENO2022. Varaukset oulu@laplandhotels.comKiintiön purku 28.12.2021.119€ / vrk / Comfort-huone yhdelle134€ / vrk / Comfort-huone kahdelleHuonehinnat sisältävät Aitojen makujen aamiaisen, langattoman Internet-yhteyden sekä uimaaltaan ja iltasaunan vapaan käytön.

Maksutapa Käteinen, luottokortti, pankkikortti tai laskutus jälkikäteen

Laskutusta varten: olkaa ystävällisiä ja täyttäkää alla olevan linkin kautta hakemus huolellisesti. Luottohakemus on hyväksymisen jälkeen voimassa koko Lapland Hotels -ketjussa.http://www.laplandhotels.com/FI/lapland-hotels-oy/laskutus-2.html

PiccolopalveluPiccolopalvelu 10€ / laukku / suunta.

Ravintolassamme on vartioimaton naulakko. Naulakkopalvelu on mahdollista varata erikseen lisämaksusta.

Autoheikin P-talo sijaitsee Lapland Hotels Oulun läheisyydessä (Heikinkatu 5). Autoheikissä on yhteensä 255 autopaikkaa. http://oulunpysakointi.fi/hinnasto/

Hotellin pohjakerroksessa sijaitsevassa parkkihallissa on 17 autopaikkaa. Ennakkovarattavissa 25€/vrk.

Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin. Myös mikäli varaus muuttuu päivämäärän, varauksen keston, henkilömäärän, tilojen tai huoneiden määrän suhteen.

scaandichotels

SCANDIC OULU CITY

Hotelli Scandic Oulu City, Saaristonkatu 4, 90100 Oulu. Puh. 08 5431000

Kiintiöön on varattu 100 huonetta. Samalla hinnalla mahdollista varata myös edellinen yö. Hinta sisältää aamiaisen, kuntosalin ja iltasaunan käyttömahdollisuuden.

28.-29.1.2021

108 EUR / 1hh / yö

128 EUR / 2hh / yö

148 EUR / 3hh / yö

VaraaminenJokainen majoittuja varaa huoneensa itse suoraan nettisivuiltamme www.scandichotels.com tai hotellin vastaanotosta sähköpostilla oulucity@scandichotels.com tai puhelimella 08 5431 000 (alavalinta 5) varauskoodia BPRO290122 käyttämällä 15.1.2022 mennessä.

Maksutapa Jokainen varaa ja maksaa oman majoituksensa

Yleiset ehdot

Hotelli tekee kiintiövarauksen tarjotulla hinnalla ja huoneet ovat varattavissa varaustilanteen mukaan. Hotellilla on tarvittaessa oikeus yksipuolisesti sulkea kiintiön saatavuus.

Lisäedut Scandic Oulu City:

Hotelli sijaitsee Oulun ydinkeskustassaPysäköinti onnistuu hotellin alla sijaitsevassa yleisessä parkkihallissa (henkilöautot)Langaton internetyhteys käytössä koko hotellissa

Virkistäytymistila ennen check inniä

Kokoustila Sputnik on varattu levähtelytilaksi ennen huoneisiin pääsyä ja sinne voi jättää laukut kuljetusta varten. Samoin kuin saunat on varattu, jos haluaa käydä aamupäivällä suihkussa. Pyyhemaksu 5 € / henkilö.

Check in / Piccolo-palvelu

Lisämaksu laukunkuljetuksesta on 5 € / henkilö.

Pyyhkeet ja laukunkanto veloitetaan käytön mukaan

kärpät
alapalkkki_logo

© Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry 2022