Jäsenkirjeet

Huomio!!! Nettisivujen osoite sekä sähköpostiosoitteet muuttuivat 14.9.2023 ost.fi -> ospro.fi

some

sähköposti:etunimi@ospro.fi

Tiedotteet 2023

Täältä löytyvät jäsenille lähetetyt jäsenkirjeet kuluvalta vuodelta. Nämä ja kaikki vanhemmat jäsenkirjeet voit käydä lukemassa tiedotteista Proplussasta yhdistyksen sivuilta.


Jäsenkirje 11/2023

Tervehdys Oulun Seudun Pro ry:n jäsen

Yhdistyksemme kokoontui syyskokoukseen perjantaina 27.10.2023. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Syyskokouksessa kävimme läpi Ammattiliitto Pron asettamat tavoitteet yhdistykselle ja yhdistyksemme ensi vuoden toimintasuunnitelman. Tämän lisäksi kokouksessa valittiin yhdistyksen ehdokkaat ensi vuonna pidettäviin Ammattiliitto Pron edustajistovaaleihin. Kokouksessa valittiin myös uusi hallitus yhdistykselle. Uusi yhdistyksen hallitus järjestäytyi 8.11.2023. Kiitämme jäseniämme aktiivisesta osallistumisesta syyskokoukseen ja kiitämme osoittamastanne luottamuksesta yhdistyksen hallitusta kohtaan.

Puheenjohtaja Henri Ukonaho
Sihteeri/vpj Teija Leppivuori
Taloudenhoitaja Aila Pekkarinen
Jäsensihteeri Eija Lakso
Tiedotussihteeri Martti Lampela
Koulutussihteeri Tiina Rakennuskoski
Nuorisovastaava Suvi Kestilä
Jäsenhankkija Päivi Polso
Edunvalvontavastaava Terhi Kilvelä

Hallituksen varajäseninä toimivat Anne Salo ja Ulla Kentta.

Tapahtumavuosi alkaa olemaan lopuillaan ja alamme valmistelemaan jo ensi vuoden tapahtumatarjontaa. Yhdistyksen vuosikello löytyy Proplus-palvelusta ja sitä päivitetään sitä mukaa kun tapahtumat vahvistetaan.

Loppuvuoden tapahtumista mainittakoon Vuosipäivämuistamiset nyt lauantaina 11.11. ja Pikkujoulut Rovaniemellä 18.-19.11. Pikkujouluihin ollaan lähdössä täydellä bussilla eli otetaan kunnon joulumieltä mukaan roppakaupalla :).

Tarkistathan Proplus-palvelusta, että tietosi ovat ajantasalla! Päivitäthän tietosi aina kun muutoksia tulee. Kaikki tiedot eivät päivity suoraan vaan jokainen joutuu tekemään sen itse. Päivittämällä sähköpostiosoitteesi oikeaksi, saat varmasti tiedon mm. tulevista yhdistyksen tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Muistathan myös käyttää jäsenillemme sovittuja paikallisia jäsenetuja. Löydät paikalliset jäsenedut Ammattiliitto
Pron sovelluksesta, Ammattiliitto Pron sivuilta sekä yhdistyksemme sivuilta.

Terveisin

Oulun Seudun Pro ry
hallitus


Jäsenkirje 10/2023

Tervehdys Oulun Seudun Pro ry:n jäsen

Kiitos kaikille tapahtumaideoita meille lähettäneille. Olemme jo suunnitelleet alustavasti ensi vuoden toimintaa antamienne ehdotuksien perusteella. Kun saamme tapahtumat aikataulutettua, niin julkaisemme vuosikellon totuttuun tapaan proplussassa.

Jos sinulla on hyvä idea ensi vuodelle (tai jatkoa varten), niin kerrothan meille ideasi täällä. Ideoita siis otetaan edelleen vastaan ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Tässä vielä muistutuksena uudet sosiaalisen median osoitteemme:

Facebook: http://www.facebook.com/OSProry
X (Twitter): http://www.twitter.com/OSProry
Instagram: http://www.instagram.com/oulunseudunprory
Www: http://www.ospro.fi
Sähköposti: etunimi@ospro.f

Loppuvuoden tapahtumissa on edelleen tilaa, joten muistathan ilmoittautua niihin:

20.10.2023 Täyskaato!
27.10.2023 Syyskokous
02.11.2023 Oivalluttava luento stressistä
11.11.2023 Onnittelut 50v ja 60v jäsenemme! (kutsutilaisuus)
18.11.2023 Pikkujoulut (18.-19.11.)

Tarkistathan Proplus-palvelusta, että tietosi ovat ajantasalla! Päivitäthän tietosi aina kun muutoksia tulee. Kaikki tiedot eivät päivity suoraan vaan jokainen joutuu tekemään sen itse. Päivittämällä sähköpostiosoitteesi oikeaksi, saat varmasti tiedon mm. tulevista yhdistyksen tapahtumista suoraan sähköpostiisi. Kun julkistat profiilisi Proplus-palvelussa, niin voit olla yhteydessä helposti tuttuihin prolaisiin sivuston kautta. Profiilinsa vuoden loppuun mennessä julkaisseiden kesken arvomme pro-aiheisen tuotepaketin. Muistathan myös käyttää jäsenillemme sovittuja paikallisia jäsenetuja. Löydät paikalliset jäsenedut Ammattiliitto Pron sovelluksesta, Ammattiliitto Pron sivuilta sekä yhdistyksemme sivuilta.

Terveisin
Oulun Seudun Pro ry
hallitus

27.10.2023 Syyskokous

Hyvä Oulun Seudun Pro ry:n jäsen

Oulun Seudun Pro ry:n toiminta linjataan vuosittain syyskokouksessa, jossa luodaan linjat tuleville vuosille ja valitaan henkilöt valmistelemaan ja ohjaamaan linjojen toteutusta. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että sinä osallistut vuosikokoukseemme ja olet linjaamassa yhteistä toimintaamme.

Oulun Seudun Pro ry:n vuosikokous pidetään perjantaina 27.10. klo 18.00 alkaen. Kokouspaikkana toimii Ammattiliitto Pron Oulun aluetoimisto (Asemakatu 37, 90100 Oulu).

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 13. kohdan määräämät asiat. Yhdistyksen kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat eli

 • Kuullaan hallituksen laatima toiminta- ja taloussuunnitelma seuraavalle vuodelle ja vahvistetaan ne. Mikäli sinulla on ajatuksia yhdistyksemme toiminnan kehittämiseksi, niin ne voidaan vielä ottaa hyvin huomioon toimintaa toteuttaessa.
 • Valitaan seuraavalle toimintavuodelle puheenjohtaja ja hallitus. Hallitukseen valitaan, jäsenten esityksistä, sääntöjen mukainen määrä eli puheenjohtaja ja 4-10 jäsentä ja maksimissaan 10 varajäsentä.
 • Valitaan yhdistykselle toiminnantarkastajat alkavalle vuodelle (1-2 ja heille varat). Tarkastajan tehtävänä on tarkistaa, että kaikki toiminta on mennyt yhdistyksen sääntöjen ja kirjanpitosäädöksien mukaan. Tarkastajan on hyvä tuntea molemmat puolet.
 • Päätetään yhdistyksen omasta jäsenmaksusta ja sen perintätavasta. Yhdistys voi halutessaan kerätä ylimääräistä jäsenmaksua ja päättää se omatoimisesti perii sen.

Tämän lisäksi kokouksessa päätetään yhdistyksen ehdokkaat vuoden 2024 Ammattiliitto Pron edustajistovaaleihin.

Toivomme erittäin keskustelevaa yhdistyksemme vuosikokousta.

Tarkemmat tiedot löytyvät Proplussasta!

Ilmoittautuminen kokoukseen

Kokouksen jälkeen osallistujille tarjotaan iltapalaa. Tämän vuoksi pyydämme ruokailuun osallistujia ilmoittautumaan tilaisuuteen Proplus-palvelun tai tämän linkin kautta.

Tervetuloa
Hallituksen puolesta

Henri Ukonaho               Teija Leppivuori
puheenjohtaja               sihteeri

Päivitä tietojasi

Voit päivittää tietojasi alla olevan linkin kautta.

https://lomakkeet.proliitto.fi/contact-update


Jäsenkirje 09/2023

Tervehdys Oulun Seudun Pro ry:n jäsen

Alamme pikkuhiljaa valmistautumaan jo ensi vuoden haasteisiin ja tarvitsemme tähän myös sinun
panostasi. Olemme suunnittelemassa ensi vuoden tapahtumia ja jos sinulla on hyvä idea ensi
vuodelle (tai jatkoa varten), niin kerrothan meille ideasi täällä. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Pro-aiheisia palkintoja, joten kannattaa osallistua ja laittaa mietintämyssy päähän 🙂

Olethan huomannut, että Prolla on alkamassa vuotuiset Proviikot (18.9.-8.10).
Luvassa on monenlaista ohjelmaa sekä jäseneksi liittymistarjous, joka kannattaa hyödyntää! Kannattaa siis suositella jäsenyyttä kaverille ja hankkia itsellesi 40€:n lahjakortti jokaisesta uudesta jäsenestä, jonka hankit! Kun hankit
jäsenen omalle yhdistyksellesi (003 Oulun Seudun Pro ry), niin muistathan tällöin myös ilmoittaa uudesta jäsenestä yhdistyksellemme, niin saatte molemmat lahjakortin elämyksellisen leffailtaan herkkujen kera!

Tässä vielä muistutuksena uudet sosiaalisen median osoitteemme:
Facebook: http://www.facebook.com/OSProry
X (Twitter): http://www.twitter.com/OSProry
Instagram: http://www.instagram.com/oulunseudunprory
Www: http://www.ospro.fi
Sähköposti: etunimi@ospro.fi

Huomaathan, että torstaina (14.9.2023) muutamme myös www-sivujemme osoitteen ja sähköpostiosoitteemme. Vanhoista osoitteista on kuitenkin toistaiseksi ohjaus uusiin osoitteisiin.

Syksyn tapahtumissa on edelleen tilaa, joten muistathan ilmoittautua niihin:

04.10.2023 Voileipäkakkukurssi (toinen kattaus)
14.10.2023 Työhyvinvointikorttikoulutus
14.10.2023 Entisten nuorten sävellahja LIVE!
20.10.2023 Täyskaato!
27.10.2023 Syyskokous
02.11.2023 Oivalluttava luento stressistä
11.11.2023 Onnittelut 50v ja 60v jäsenemme! (kutsutilaisuus)
18.11.2023 Pikkujoulut (18.-19.11.)

Tarkistathan Proplus-palvelusta, että tietosi ovat ajantasalla! Päivitäthän tietosi aina kun muutoksia tulee. Kaikki tiedot eivät päivity suoraan vaan jokainen joutuu tekemään sen itse. Päivittämällä
sähköpostiosoitteesi oikeaksi, saat varmasti tiedon mm. tulevista yhdistyksen tapahtumista suoraan sähköpostiisi. Kun julkistat profiilisi Proplus-palvelussa, niin voit olla yhteydessä helposti
tuttuihin prolaisiin sivuston kautta. Profiilinsa vuoden loppuun mennessä julkaisseiden kesken
arvomme pro-aiheisen tuotepaketin.

Muistathan myös käyttää jäsenillemme sovittuja paikallisia jäsenetuja. Löydät paikalliset jäsenedut Ammattiliitto Pron sovelluksesta, Ammattiliitto Pron sivuilta sekä yhdistyksemme sivuilta.

Terveisin

Oulun Seudun Pro ry
hallitus


Jäsenkirje 08/2023

Tervehdys hyvä jäsenemme

Yhdistyksemme nimen muutos on edennyt siihen vaiheeseen, että se on hyväksytty Ammattiliitto Pron hallituksessa ja nimen muutos on ilmoitettu yhdistysrekisteriin. Nimen muutos on tullut voimaan 12.7.2023 alkaen eli nyt olemme Oulun Seudun Pro ry. Yhdistyksen nimi on myös vaihtunut jäsentietoihisi automaattisesti eli sinulle tämä ei aiheuta toimenpiteitä.

Olemme jo muokanneet sosiaalisen median osoitteita.
Facebook: http://www.facebook.com/OSProry
Twitter: http://www.twitter.com/OSProry
Instagram: http://www.instagram.com/oulunseudunprory

Tulemme vielä muuttamaan www-sivujen osoitetta ja sähköpostiosoitteitamme. Nämä tapahtuvat alkusyksystä. Vanhat osoitteet säilyvät rinnalla jonkin aikaa ja niistä tulee automaattinen ohjaus uusiin osoitteisiin. Tästä muutoksesta ilmoitamme siinä vaiheessa, kun se tapahtuu.

Syksyn tapahtumissa on edelleen tilaa, joten muistathan ilmoittautua niihin:
26.08.2023 Kalajoen retkipäivä
06.09.2023 Voileipäkakkukurssi (Ilmoittadu varasijoille)
06.10.2023 Rukan syyspäivät (6.-8.10.)
14.10.2023 Työhyvinvointikorttikoulutus
02.11.2023 Oivalluttava luento stressistä

Vauhtikiihtyy festfaalilogo
Hanki liput jäsenetuhintaan täältä!

Muistathan merkitä myös seuraavat tapahtumat kalenteriisi:
27.10.2023 Syyskokous
18.11.2023 Pikkujoulut (18.-19.11.)

Muistathan myös käyttää jäsenillemme sovittuja paikallisia jäsenetuja. Löydät paikalliset jäsenedut Ammattiliitto Pron sovelluksesta, Ammattiliitto Pron sivuilta sekä yhdistyksemme sivuilta.

Terveisin
Oulun Seudun Pro ry
hallitus


Jäsenkirje 07/2023

Hei hyvä jäsenemme!

Kesä se vaan puksuttaa eteenpäin ja lämmintäkin on välillä riittänyt. Yhdistyksemme hallitus viettää kesälomaa heinäkuun ajan ja palaamme kokoustamaan taas elokuun puolella. Emme kuitenkaan ole levänneet laakereillamme vaan suunnittelemme lomailun ohessa tulevaa syksyä.

Kiitos mielenkiinnosta Suomen Tivoli -päivärannekkeita kohtaan. Suosio yllätti meidät jälleen kerran positiivisesti ja rannekkeita jaoimme yli 300 kpl. Tivolirannekelahjakortteja jäi vielä 11 kpl, joten niitä riittää vielä nopeimmille. Laita pikaisesti sähköpostia (henri@ost.fi), jos haluat vielä päästä tivolissa käymään. Lahjakortteja saa max 3 kpl/jäsen (hinta 10€/kpl). Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole lahjakortteja vielä saaneet. Suomen tivoli on Kempeleessä 6.8. saakka.

Perinteinen Tallinnan matkamme sai suuren osanoton tänä vuonna. Reissussa olimme täydellä bussilla ja seurueella tuntui palautteen perusteella olevan hauskaakin. Olemme jo aloittaneet ensi vuoden reissun suunnittelun, joten kalenteria saa kohta merkata varatuksi. Toivottavasti tämä positiivinen kehitys tapahtumiin osallistumisissa jatkuu edelleen.

Tässä lista jo vahvistuneista tapahtumista, joihin voit tarkemmintutustua ja ilmoittautua mukaan Pro plussassa (www.proplus.fi) ja yhdistyksemme (www.ospro.fi) sivuilta löydät aina ajantasaiset tapahtumat. Muista lisäksi seurata Facebook tiliämme (www.facebook.com/OSTProry). Sinun ei tarvitse kirjautua Facebookin vaan sivuja voi katsella ilman kirjautumistakin.

Tulevia tapahtumia:

26.08.2023                    Kalajoen retkipäivä
06.09.2023                    Voileipäkakkukurssi
06.10.2023 – 08.10.2023  Rukan Syyspäivät 
14.10.2023                    Työhyvinvointikorttikoulutus
02.11.2023                    Oivalluttava luento stressistä

Lämmintä ja aurinkoista kesää kaikille.

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
hallitus


Jäsenkirje 06/2023

Hyvää kesän odotuksen aikaa jäsenemme

Nimen– ja sääntömuutos projektimme alkaa olemaan loppusuoralla ja uudet säännöt ovat hyväksyttävänä Pron hallituksessa. Projekti tullaan viemään loppuun näiltä osin ennen kesälomille siirtymistä. Sähköpostiosoitteet ja www-sivujen muutokset tullaan tekemään sopivasti syyskauden alkuun mennessä.

Olemme jälleen hankkineet lisää paikallisia jäsenetuja jäsenillemme. Edun voit lunastaa esittämällä mobiilijäsenkorttiasi maksun yhteydessä.

Uutena jäsenetuna saat majoituksesta etua Iso-Syötteeltä hotelli Iso-Syötteeltä. Kaikki paikalliset jäsenedut löydät kätevästi Ammattiliitto Pron mobiilisovelluksesta ja www-sivuilta. Huomaathan, että voit selailla muidenkin alueiden jäsenetuja. Tosi kätevää varsinkin jos olet reissaamassa. Käytä siis näitäkin etuja hyväksesi. Tulemme lisäämään paikalliset edut myös omille www-sivuille lähiaikoina.

Yhdistyksemme on järjestämässä kesäksi ja alkusyksyksi mukavaa ajanvietettä jäsenillemme. 1.6. pidämme Ammattiliitto Pron aluetoimistolla (Asemakatu 37) jäsenillan klo 17-20. Tuolloin tarjolla on juomista ja pientä purtavaa jäsenillemme. Samassa tilaisuudessa tulemme jakamaan SuomenTivolin päivärannekkeita (10€/kpl, max 4 kpl/jäsen). Tällä kertaa lippuja ei pysty varaamaan etukäteen vaan niitä saa tulemalla ko. iltana meitä tervehtimään.

Perinteinen Tallinnan matkamme myös lähestyy vauhdilla. Olemme lähettäneet laskut matkasta ilmoittautuneille. Matkalla on vielä tilaa kahdelle, joten jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, niin ole heti yhteydessä Henriin!

Elokuussa olemme järjestämässä päivän reissua Kalajoelle. Tässä tapahtumassa on mukana myös muita prolaisia yhdistyksiä mm. Kalajoelta ja Raahesta. Tähän ilmoittautuminen alkaa alkukesästä. Seuraathan siis proplussaa 😉

Perinteiset syyspäivät tullaan viettämään tänä vuonna Rukalla 7-8.10. Tähän ilmoittautuminen alkaa myöhemmin kesän aikana. Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry tukee tapahtumaa perinteen mukaisesti 100€/jäsen. Lisätietoa tästä tulee lähempänä ajankohtaa.

Tulevia tapahtumia:

01.06.2023 Jäsenilta / Suomen Tivoli
29.06.-02.07.2023 Tallinna
26.08.2023 Kalajoki virkistyspäivä
07.10.-08.10.2023 OuKaLa Syyspäivät, Ruka

Muistathan, että aina kun olet ilmoittautunut tapahtumaan ja sinulle tuleekin este osallistumiselle, ilmoittaa siitä myös meille. Kätevimmin voit peruuttaa tapahtumaan osallistumisesi kirjautumalla proplus-palveluun ja täällä saat peruutettua tapahtuman omien osallistumiesi kautta.

Peruuttaminen proplussan kautta onnistuu yleensä siihen asti, kunnes ilmoittautumisiakin otetaan vastaan. Tämän jälkeen estymisestä kannattaa olla yhteydessä yhdistyksen hallitukseen sähköpostitse. Kun muistat tehdä peruutuksen, niin ehdimme vielä tarjota tilaisuutta varasijoilla oleville ja näin saamme täyden hyödyn tilaisuudesta eikä järjestelyt mene hukkaan 🙂

Muistathan, että ilmoittautuminen tapahtumaan on aina sitova mikäli sitä ei peruuteta ajoissa!
Peruuttamattomista osallistumisista aiheutuu aina kustannuksia yhdistykselle ja vaikuttaa tulevien tapahtumien järjestämiseen.

Lämmintä kesän odotusta kaikille!

Terveisin
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
hallitus


Jäsenkirje 05/2023

Hyvää kevään alkua kaikille jäsenillemme!

Vuosikokouksessa päätetty yhdistyksemme nimen– ja sääntöjen muutos on  nyt hyväksytty Ammattiliitto Pron hallituksessa. Eli tämä prosessi häämöttää jo loppuaan. Tulemme käyttämään vielä vanhaa nimeä tovin aikaa ja nimen muutos tapahtuu sitten aikanaan. Tämän muutoksen yhteydessä teidän ei tarvitse tehdä mitään, vaan yhdistyksen nimi vaihtuu tietoihinne automaattisesti. Nimen muutoksen yhteydessä tulemme vaihtamaan myös domainimme toiseen, mutta tästä ilmoittelemme sitten kun se on ajankohtaista. Vanhat sähköpostiosoitteemme ja nettiosoitteemme ovat toiminnassa toistaiseksi.

Kevään ja kesän tapahtumat ovat täyttyneet mukavasti. Kiitos, että jaksatte taas osallistua tapahtumiimme. Porukalla on aina mukavampi olla yhdessä 🙂 Uutena tapahtumana olemme lisänneet Linturetken Liminganlahdelle. Lue tästä lisää Proplus-palvelusta. Myöhemmin tässä kuussa lisäämme vielä Kalajoen perheretken ilmoittautumisiin. Tulemme myös jälleen ostamaan lippuja Suomen Tivoliin kesäksi. Tästäkin tulee tietoa sitten lähempänä ajankohtaa. Seuraathan siis tapahtumia Proplussassa 🙂

Tallinnan reissu on myös nyt täynnä. Voit kuitenkin vielä ilmoittautua varasijoille ja kysyä mahdollisista peruutuspaikoista suoraan Henriltä (henri@ospro.fi). Jo ilmoittautuneet ovat siis päässeet reissuun mukaan. Yllätysetuna tulemme tarjoamaan kaikille osallistujille 25€:n hyvityksen Tallinn Card:sta (ovh. 52€). Omavastuuksi jää siis vain 27€! Kortti on käytössäsi kahden päivän ajan. Voit tutustua korttiin täällä. Laitamme vielä tässä kuussa kyselyn osallistujille kortin hankinnasta ja tilaamme kortit kimppatilauksena kaikille halukkaille.

Näihin ehdit vielä ilmoittautua!

13.05. Liminganlahden linturetki, Ilmoittaudu tästä
16.05. Vaalea hapanjuurileipäkurssi 2, Ilmoittaudu tästä (3 paikkaa jäljellä)

Terveisin
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
hallitus


Jäsenkirje 04/2023

Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry

Perjantaina 17.3. pidimme yhdistyksen jäsenkokouksen Radisson Blussa. Paikalla olikin jälleen hyvä joukko jäseniämme. Kokouksessa käytiin läpi normaalit vuosikokousasiat, joiden lisäksi keskusteltiin yhdistyksen nimen muutoksesta ja sääntömuutoksesta.

Jäsenkokouksen päätöksellä Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry tulee muuttamaan nimensä Oulun Seudun Pro ry:ksi. Nimen muutos ei aiheuta toimenpiteitä jäsenille. Tiedotamme nimenmuutosprosessin etenemisestä sitä mukaa kun asiassa edetään. Jäsenkokous päätti myös yhdistyksen sääntömuutoksesta. Olemme noudattaneet koko Pro-aikakauden yhden kokouksen mallisääntöjä. Nyt kokous päätti, että siirrymme käyttämään kahden kokouksen mallisääntöjä. Suurin muutos tämän muutoksen myötä on se, että pidämme tästä eteenpäin kaksi jäsenkokousta vuodessa -toisen keväällä ja toisen syksyllä. Kevään kokouksessa päätetään taloudelliset asiat ja syksyn kokouksessa hallinnolliset asiat. Tämän lisäksi yhdistyksen tilikausi ja hallituksen toimikausi yhtenäistyvät, eli ovat nyt kalenterivuoden mittaiset. Edellinen yhdistyksen hallitus jatkaa tämän kauden loppuun ja ensivuoden hallitus valitaan syyskokouksessa.

Paikalliset jäsenedut
Lataathan nyt Ammattiliitto Pron sovelluksen puhelimeesi! Olemme hankkineet sinulle uusia paikallisia etuja Oulun seudulla. Paikallisiin etuihin pystyt tutustumaan tarkemmin Ammattiliitto Pron sivuilla tämän linkin kautta. Huomioithan, että edut päivittyvät sivuille pienellä viiveellä.

Muistathan näyttää jäsenkorttiasi ostotapahtuman yhteydessä, jotta jäsenyytesi voidaan varmistaa ja alennus myöntää. Helpoitenhan tämä tapahtuu siis lataamalla Ammattiliitto Pron sovellus puhelimeesi. Sovelluksesta löydät myös Pron vakuutuskorttisi.

− Oulun Tortilla house antaa jäsenillemme -10%:n alennuksen burrito tai tacoaterioista jäsenkorttia näyttämällä.
− CN Hierontapalvelut Oulussa antaa jäsenillemme -10%:n alennuksen.
− Muistathan myös ruokailuedun ravintola Rauhalassa (lounasbuffet) ja Tubassa (arkilounas). Saat -10%:n alennuksen päivän hinnasta.
− Ruokaetua saat myös Radisson Blun Bistro Mesussa. Saat lounaan edulliseen hintaan 12,70€ (norm 14.60€).
− Etua saat jäsenkorttia esittämällä myös Oulun Korusta (-20-25%).
− Elokuvateatteri Star antaa sinulle alennusta lipun hinnasta 1€ verran.
− Göreme Höyhtyä antaa jäsenillemme ruokailuetua –10%.
− Pikku-Riikka Limingassa antaa alennusta ostoksista –10%.

Tulevat tapahtumat

Muistathan ilmoittautua tuleviin tapahtumiimme.

• UUSI! Vappuna iloitaan korkeakulttuurin parissa. Kupliva Vappu Madetojan salilla sisältää myös Vappubuffetin. Miten käy Marja Tyrnin oopperauralle?
• Vaalea hapanjuurileipä kurssi täyttyi ennätysajassa. Järjestämme toisen kurssin pian edellisen jälkeen. Seuraa proplussaa ja ilmoittaudu mukaan.
• Tallinnan matkalle lähdetään perinteisesti kesä-heinäkuun vaihteessa. Vielä on 8 matkustajalle tilaa. Ilmoittaudu siis heti mukaan ja varaa paikkasi! Jäsenelle matkan hinta on 100€ sisältäen matkat Oulu -Tallinna – Oulu, buffetit laivalla ja majoituksen (2HH).

27.04.2023 Oivalluttava luento stressistä (täynnä)
30.04.2023 Kupliva Vappu
03.05.2023 Vaalea hapanjuurileipä kurssi 1 (täynnä)
xx.05.2023 Vaalea hapanjuurileipä kurssi 2
29.06.2023 Tallinnan matka (29.6.-2.7.)


Terveisin
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
hallitus


Jäsenkirje 03/2023

Tervehdys hyvä yhdistyksemme jäsen,

Lataahan nyt Ammattiliitto Pron sovelluksen puhelimeesi! Olemme hankkineet sinulle uusia paikallisia etuja Oulun seudulla (ja näitä on tulossa lisää).

 • Oulun Tortilla house (Rautatienkatu 10) antaa jäsenillemme 10%:n alennuksen burrito tai tacoaterioista jäsenkorttia näyttämällä. Ota koko perhe mukaan ja nauti hyvästä ruuasta.
 • CN Hierontapalvelut (Pakkahuoneenkatu 5 B 17) Oulussa antaa jäsenillemme 10% alennuksen.
 • Muistathan myös ruokailuedun ravintola Rauhalassa (lounasbuffet) ja Tubassa (arkilounas). Saat 10% alennuksen päivän hinnasta.

Muistathan ilmoittautua tuleviin tapahtumiimme.

 • Osallistu Pron vaalikiertueeseen Oulun Radisson Blussa. Tilaisuudessa on tarjolla pientä iltapalaa.
 • Proplus tutuksi koulutuksessa on vielä hyvin tilaa. Tilaisuuteen osallistujille tarjoamme iltapalana pitsan ja virvokkeita.
 • Lähdethän myös mukaan Vuokatin retkelle vain 10€: hinnalla/hlö. Vuokatissa yhdistyksemme tarjoaa lounasbuffetin. Vielä mahdut mukaan!
 • Oivalluttava stressi –kurssi on valitettavasti jo täynnä, mutta syksyllä tullaan järjestämään samaan aihealueeseen liittyvä koulutus.
 • Vaalea hapanjuurileipä kurssi täyttyi ennätysajassa. Järjestämme toisen kurssin pian edellisen jälkeen. Seuraa proplussaa ja ilmoittaudu mukaan.
 • Tallinnan matkalle lähdetään perinteisesti kesä-heinäkuun vaihteessa. Vielä on 13 matkustajalle tilaa. Ilmoittaudu siis heti mukaan ja varaa paikkasi!

Tulevia tapahtumia:

Nähdään tapahtumissa!

Terveisin
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
hallitus


Jäsenkirje 02/2023

Hei,

Kevät rynnii vauhdilla taas eteenpäin ja olemme julkaisseet uusia tapahtumia Proplus –palveluun. Käyhän siis vilkaisemassa tulevaa tapahtuma tarjontaa (ja ilmoittaudu mukaan!)

Vuoden tärkein tapahtumakin lähestyy eli yhdistyksen vuosikokous, joka pidetään totuttuun tapaan Radisson Blussa 17.3.2023 kello 18 alkaen. Tilaisuuden päätteeksi tarjoamme buffetin, jonka vuoksi ko. osallistujilta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta. Vuosikokouksen virallinen kutsu on tämän jäsenkirjeen liitteenä. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 13. kohdan määräämät asiat. Lisäksi päätetään yhdistyksen uudesta nimestä ja yhdistyksen uusista säännöistä.

Sääntöihin voit tutustua Proplussassa. Säännöt löytyvät Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry – kansiosta dokumenttipankista (Yhdistyksen säännöt). Nykyinen hallitus tulee ehdottamaan kokouksessa siirtymistä ns. kahden kokouksen malliin, jolloin pidämme jäsenkokoukset aina keväällä ja syksyllä. Tämä malli on käytössä suurella osalla Ammattiliitto Pron yhdistyksiä.

Hallitus tulee myös ehdottamaan yhdistyksen nimenmuutosta. Nykyisestä nimestä ehdotetaan poistettavaksi ”toimihenkilöt” nimikettä. Tähän on perusteena se, että yhdistyksemme koostuu nykyisin myös muista jäsenistä kuin pelkästään toimihenkilöistä. Muutoksen myötä yhdistyksen nimi muuttuisi Oulun Seudun Pro ry:ksi. Nähdään siis vuosikokouksessa.

Tulevia tapahtumia:

Nähdään tapahtumissa!

Eduskuntavaalit 2023

Usea Pron jäsen on ehdolla eduskuntavaaleissa. Eduskuntavaalit käydään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Voit tutustua ehdokkaisiin Pron eduskuntavaalisivuston vaaligalleriassa. Ehdokkaita voit hakea nimen, vaalipiirin tai puolueen perusteella.

Ammattiliitto Pro järjestää maaliskuussa Suomen kattavan eduskuntavaalikiertueen, joka saapuu myös Ouluun. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Holiday Club

Holiday Clubin loppuvuoden 2023 lomat tulevat varattaviksi 7.3. – ole valmiina! Lisätietoja Holiday Clubin lomaeduista sekä hakuohjeet Pron jäsenille löytyvät Holiday Clubin palvelusta

Varaukset tehdään ylävalikon painikkeen VAPAAT VIIKOT kautta.

Terveisin
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
hallitus


Jäsenkirje 01/2023

Tervehdys kaikille jäsenillemme

Uusi vuosi on nyt korkattu ja on jälleen aika vähän avata tulevaa ja muistella hieman mennyttäkin. Viime vuosi oli yhdistyksellemme tapahtumarikas. Tapahtumien kävijämäärät alkoivat nousta muutaman vuoden jälkeen ja uskaltauduimme taas tavata toisiamme. Toivotaan, että ko. trendi jatkuu vielä tänäkin vuonna.

Vuoden ensimmäinen tapahtuma Hokia ja Rokkia sai yhdistyksemme jäsenet todellakin liikkeelle. Lippuja varattiin 120 kpl. Tilaisuus oli hieno osoitus prolaisesta voimasta! Tilaisuudesta saimme valtavasti positiivista palautetta, mikä tietenkin lämmitti järjestäjienkin mieltä.

Olemme lisänneet proplussaan tulevia tapahtumia jo jonkin verran. Tapahtumia on tulossa moneen makuun unohtamatta ajankohtaisia ja mielenkiintoisia koulutuksia. Eniten on tullut kyselyjä jo perinteisestä Tallinnan reissusta, mikä tullaan toteuttamaan tänäkin vuonna. Teidän pyynnöstänne olemme tehneet hieman muutoksia matkaan eli nyt reissataan neljän päivän ajan. Matkaan lähdetään jo torstaina (29.6.) ja paluu on totuttuun tapaan sunnuntaina (2.7). Matka alkaa tällä kertaa aamulla eli ei tarvitse heräillä ihan mahdottoman aikaisin 😉

Muistakaa siis tutustua jo julkaistuihin tapahtumiin sekä tarkkailla jo tällä viikolla ilmestyviä uusia tapahtumia proplussasta (https://proplus.fi/)

Muistathan osallistua jäsenhankintaan! Nyt Pro tarjoaa nuorille edullisen liittymisen Pron jäseneksi. Tutustu tarjoukseen täällä (https://liittoon.fi/).Samalla voit hyödyntää Pron jäsenhankintakampanjaa, josta saat itsellesi 40€:n lahjakortin (https://proliitto.fi/kaverikans) Ja jotta jäsenhankinta olisi vielä ansiokkaampaa, niin liittämällä jäsenen Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry:hyn, saat jäsenenämme uudelle jäsenellemme ja itsellesi leffaliput ja herkkuliput. Ilmoitathan jäsenhankinnasta myös täällä (https://ospro.fi/jasenhankinta/)

Tulossa:
Mindfulness
Tutustuminen Mindfulnessiin stressin hallintakeinona sekä läsnäolo harjoitteena. Iltatilaisuus 16.2.2023 klo. 17.15 – 19.45. Illan aikana tutustumme mindfulnessiin teoriassa ja käytännössä mukavana kokonaisuutena. Tarkastelemme mindfulnessin tieteellistä taustaa sekä siihen liittyvää kokemuksellisuutta. Ohjaajana toimii Tapio Ukkola. Tilaisuudessa tarjotaan pientä iltapalaa. Huom! Ilmoittautuminen 9.2. klo 16 mennessä!
https://pro.etapahtuma.fi/fi-fi/Tapahtumakalenteri/Koulutuksen-lis%C3%A4tiedot-julkinen/id/9887

Täyskaato
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry järjestää jäsenilleen peli-illan. Sinulla on mahdollisuus tulla keilaamaan tai pelaamaan biljardia Oulun Space Bowlingiin perjantaina 24.2.2023 klo 18.00–21.00. Ilmoittautumiset 15.2.2023 klo 16.00 mennessä.
https://pro.etapahtuma.fi/fi-fi/Tapahtumakalenteri/Koulutuksen-lis%C3%A4tiedot-julkinen/id/9889

Pro+ tutuksi

Järjestämme Pro+ tutuksi -käyttökoulutuksen 23.3. klo 17.30 – 19.30 Tule mukaan ja opi, miten surffailla Pro+:ssa. Miten saada jäsenedut, eri tahojen järjestämät tapahtumat ja kaikki oleellinen selville helposti ja nopeasti. Tilaisuuden vetää sopimusasiantuntija Taisto Palola Oulun aluetoimistolta.
Tilaisuudessa tarjoillaan pientä iltapalaa.
https://pro.etapahtuma.fi/fi-fi/Tapahtumakalenteri/Koulutuksen-lis%C3%A4tiedot-julkinen/id/9888

Oivalluttava luento stressistä
Yhdistyksemme järjestää 27.4. rennon luennon stressistä ja sen vaikutuksesta jokaisen ihmisen kehoon ja mieleen. Luento avaa uusia ajatuksia ja auttaa ymmärtämään oman kehon reaktioita.

TRE© (Tension Releasin Exercises) on fyysinen, ihmisen luontaiseen stressinpurkukykyyn pohjautuva menetelmä, joka jokaisen on helppo oppia ja käyttää oppimisen jälkeen omassa arjessa.

• Oivalluttava luento stressistä ja sen vaikutuksista (30min)
• TRE© -stressinpurkuliikkeiden opettelu (90min)
• Materiaalit ja videot omaharjoittelun tueksi jokaiselle osallistujalle
https://pro.etapahtuma.fi/fi-fi/Tapahtumakalenteri/Koulutuksen-lis%C3%A4tiedot-julkinen/id/9820

Näihin ilmoittautuminen alkaa jo lähiaikoina:

• 17.03.2023 Vuosikokous
• 25.03.2023 Talviulkoilupäivä Vuokatissa
• 29.06.-02.07.2023 Tallinna

Muistathan siis tarkkailla Proplus -palvelua, jotta ehdit mukaan 😉

Terveisin
Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry
hallitus

alapalkkki_logo

© Oulun Seudun Pro ry 2023