Jäsenhankinta

some

sähköposti:etunimi@ospro.fi

Jäsenhankinta on tärkeää ja arvokasta

Prota ei olisi ilman jäseniä. Ammattiliiton mahdollisuus toimia jäsentensä eduksi, sen neuvotteluvoima ja vaikutusvalta tulevat suuresta jäsenmäärästä; siitä, että mahdollisimman moni toimihenkilö edustamiltamme aloilta kuuluu Prohon. Hyviä palkkoja ja työehtoja – työehtosopimuksia – ei neuvotella eikä asioihin vaikuteta ilman laajaa jäsenjoukkoa. Siksi jäsenhankinta on tärkeää ja kuuluu oleellisesti Pron toimintaan.

Jäsenhankinta

  • On luonnollinen, oleellinen ja tärkeä osa Pron toimintaa
  • Turvaa toimintakykymme ja on sijoitus tulevaisuuteen
  • Teemme sitä Prossa joka päivä ympäri vuoden, määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti
  • Hankkimalla jäseniä teet arvokasta työtä ja palveluksen itsellesikin

Tärkeitä ovat myös kaikki muut jäsenet: jokainen prolainen saa hankkia uusia jäseniä. Usein on luontevaa, että läheinen työtoveri kertoo Prosta. Tai henkilö joka perehdyttää työtehtäviin.

Jäseniä hankkimalla toimit omaksi ja yhteiseksi eduksi. Teet arvokkaan teon, jolla on suuri merkitys ja vaikutus. Niin henkilölle, jolle tarjoat jäsenyyttä, kuin sinulle itsellesi ja meille kaikille prolaisille yhdessä

kiitos_jasenista

Tiesithän, että työehtosopimus on yleissitova kun alan toimihenkilöistä yli puolet kuuluvat ammattiliittoon.

Lisätietoa

Lisätietoa jäsenhankintaan liittyen löydät Ammattiliitto Pron www-sivuilta.

Esitäytetyn liittymislomakkeen voit ladata täältä.

Sähköinen liittymislomake löytyy täältä.


Jäsenhankintakampanjat

Oulun Seudun Pro ry

Oulun Seudun Pro ry jatkaa hyvin onnistunutta jäsenhankintakampanjaa vuoden 2024 loppuun asti.

Osalliseksi kampanjaa pääset, kun suosittelet Oulun Seudun Pro ry:tä ja Ammattiliitto Prota kaverillesi ja hankit hänet jäseneksi. Jos olet Oulun Seudun Pro ry:n jäsen ja saat hankittua jäsenen meille, niin saat itsellesi superelokuvalipun ja herkkusetelin Finnkinolle. Tämän lisäksi hankkimasi jäsen saa myös samaisen lippupaketin itselleen. Voitte vaikka yhdessä lähteä viettämään leffailtaa! Tämän lisäksi kaikkien vuoden 2024 jäsenhankkijoiden kesken arvotaan lahjakortti. Jokaisesta hankitusta jäsenestä saat yhden arpalipun arvontaan! Arvonta suoritetaan vuoden 2025 vuosikokouksessa.

Jäsenyydet tarkistetaan aina hallituksen kokouksessa. Heinäkuussa ei ole hallituksen kokousta. Elokuvaliput lähetetään kokouksen jälkeen asianomaisille.

Ilmoita uudesta jäsenestä meille täällä.

Kampanjat 2023

Viime vuoden kampanjoiden voittajat arvotaan vuosikokouksessa maaliskuussa.

Ammattiliitto Pro

Jokainen uuden jäsenen hankkinut prolainen saa 40 euron superlahjakortin, kunhan oma ja uuden jäsenen jäsenmaksu on asianmukaisesti maksettu. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy.

Suosittu Kaveri kans! -kampanja jatkuu ja on voimassa toistaiseksi. Helpotimme samalla hankkimistasi jäsenistä ilmoittamista: täytät kätevästi vain tämän nettilomakkeen.

Kuinka toimin? Kilpailuun osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista. Näin yksinkertaista se on!

  1. Suosittele Pron jäsenyyttä kaverillesi.
  2. Kun kaveri on liittynyt täytä ilmoituslomake tässä osoitteessa ja jää odottamaan palkintoasi.

Tietoa, vinkkejä ja materiaalia jäsenyyden tarjoamiseen löydät Proplussasta: Pro Tietopankki > Osallistuminen ja vaikuttaminen > Jäsenhankinta Lue myös: http://www.proliitto.fi/kaverikans

kaveri_kans
alapalkkki_logo

© Oulun Seudun Pro ry 2023